20150709

muistopostaus vuoden 2013 kunnolle

maailman paras bodypumppi viisu Vielä muutama vuosi sitten vihasin liikuntaa joka solullani, vihasin mun kroppaa niin syvästi kun voi enkä i ki nä voinu kuvitellakkaan että liikun vielä joskus OIKEESTI.
Olin ihan törkeen huonossa kunnossa ja omistin kaikki kivat niskakivut, selkäkivut ja ihan hirveen datisryhdin.
2010 tai 2011 joku random päivä Miia sai mut jotenki revittyy pace tunnille JA MÄ TYKKÄSIN SIITÄ???(no ehkä siks kun se oli pimeä huone missä jumppasin mummojen kans) sit kävin siinä joku kerran viikos ja aloin vähä hahmottaa tätä hommaa. Les Mills tunnit alko kiinnostaan ja menetin sydämeni täysin bodypumpille ja bodycombatille. 
2012 vuoden loppupuolella uskaltauduin bodyattackkiin ja siellä takarivissä aloin hitaasti tutustuun mun tulevaan gymikaveriin Satuun.
2013 alussa me sit uskaltauduttiin kuntosalille jumpista ja bodyattackin eruriviin
wow moiSit me alettiin inspiroituun ja motivoituun tästä salitouhusta ekaks se oli nyt  semmosta "mikä tää laite on haha teenpä näit kaikkii 120 toistoo mitäs mitäs" mutta sitten meille alko valkenee kaikki toistot ja sarjat jotka mullisti meiän elämänspinnifinnivoimaa kamutkamut jumppaa ympärilkireetreidetIhan perus liki 40 kilsaa rullaten salille........en pystyis enää nykypäivänä....
Yleensä me pyöräiltiin toi matka koska salin aerobiset laitteet sucks kenkienesittelykuvaoijuutliCheat day on tärkeeheilaheiluuVasemmalla menossa kova HIIT treeni (rip tota salihuonetta ei enää ole) ja oikeella pakarat tulessaaamupölö rullipullimulli bodipumpEi me les mills tunteja unohdettu vaikka alettiin saleileen koska varsinkin bodyattack ja grit pysyy syrämmesä forever saturentoutuuSatu on paras motivoija koska me aina kokeiltiin jotain uusia liikkeitä yhdessä ja kaikenlaisia "terveysruokia". Oltiin me kuukausi ilman herkkujakin joka oli ihan tajuttoman hauskaa koska se oli niin pirun vaikeeta.kyykyperse juukivahuuveri kivaherneminä amiksen ykkösellä pullistelemassa tervelumivalkoinenrakkausMAAILMAN PARHAAT KENGÄT HENKEE JA VEREEENpojatjuoksullaSatun koti oli sopivasti mun kuntosali matkan varrella niin pidettiin usein puuropähkinävoiomena kestejä.pyöräilijän onkelmapyöräilyn tuska
koirahuhtikuun lopussa 2013rukoile
satu jumppaaSelfmade jääkaappi jädeille reenin ajaks öh öö
ei oo cheat day
Sitten Satu muutti Turkuun ja minä Tampereelle eli meiän 2013 vuoden huippukunto jäi siihen.
Tänä kesänä treenaan ilman Satua täällä meidän kotikuntosalillamme niin on ollut kova ikävä tätä
lihaksikkuuden ja motivoituneisuuden aikaa <333
On tosta 2013 vuodesta kehitytty silti, 
nykyään kiinnostaa liikkeen oikein tekeminen enemmän kun se paino siinä. 
Ja kiitos pinkki aka maailman paras sali.

2 kommenttia:

  1. Nauroin ja hihitin ja itkin Sherlockia ja sun onnistumista salielämässä ;__;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehehee sherlock on mun suuri sali motivaatio HEHEHEee ;););)););););

      Poista